Doğal Pekmez
Şanlıurfa ile özdeşleşen isotlar, yıkanıp ayıklandıktan sonra makinede parçalanarak hava alması için naylonların üzerinde bir gün bekletilir. Daha sonra bu isotlar yine makineden çekildikten sonra yaklaşık 3 – 5 gün güneş altında bekletilir. Zeytinyağı ile harmanlanarak tüketime hazır hale getirilir.
Biber C vitamini açısından oldukça zengin olmasının yanında güçlü bir antioksidandır. Bağışıklık sistemine iyi gelmekle beraber hazmı da kolaylaştırıcı etkisi vardır.
*İlgili yasa ve yönetmelikler gereği bitkisel destek ürünleri ile ilgili, hastalık adı veya endikasyon belirterek tanıtım yapılmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç değil; bitkisel takviye niteliğindedir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.